Het Belgische Munthuis

Het Belgische Munthuis

Welkom op deze website van Het Belgische Munthuis!

Het Belgische Munthuis heeft zich als doel gesteld om het culturele erfgoed dat in munten en herdenkingsuitgiften vervat zit, rechtstreeks aan verzamelaars aan te bieden. Onze dienstverlening gaat echter veel verder dan alleen het aanbieden van munten en andere verzamelobjecten. Onze filosofie is om het verzamelen gemakkelijker en toegankelijker te maken voor iedereen. Het Belgische Munthuis probeert dan ook de kennis en verhalen achter de objecten bekend te maken, onder andere door een breed scala aan aanvullende accessoires.

Onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u veel plezier beleeft aan het verzamelen van munten en herdenkingsuitgiften. Wij bieden u een hoogwaardige selectie van uitgiften aan, die wij selecteren uit een internationaal aanbod van de meest vooraanstaande munthuizen en organisaties. Het Belgische Munthuis is officieel distributeur van de Staatsmunt van de Republiek Frankrijk, de Koninklijke Munt van het Verenigd Koninkrijk, de Staatsmunt van Zuid-Afrika, de Koninklijke Munt van Australië, de Koninklijke Munt van België, de Munt van Noorwegen, de Koninklijke Munt van Canada en van vele andere nationale munthuizen.

Voor ons, is uw verzamelplezier het hoogste goed.
Daarom kunt u bij Het Belgische Munthuis altijd rekenen op onze 4 garanties:
1. Geen contract of aankoopverplichting
2. Topkwaliteit gegarandeerd door onze experts
3. Niet tevreden, geld terug
4. Gratis terugzenden

U merkt het: wij doen er alles aan het verzamelen van munten en herdenkingsuitgiften nog leuker te maken. Ik hoop oprecht dat deze website daartoe ook een bijdrage zal leveren.

Met vriendelijke groeten,

Maarten Clement
Het Belgische Munthuis

P.S. Neemt u vooral ook een kijkje in onze webshop www.munthuis.be